Spreekuren – Huisartsenpraktijk Bij de Haven – Nijkerk
Havenstraat 9 3861 VS Nijkerk Tel:033-2451486 Spoed toets 1
Header afbeelding

Spreekuren

Huisartsen
Bezoek aan uw huisarts

Spreekuurtijden van de huisartsen zijn ’s morgens van 8.00 tot 11.00uur en ’s middags van 14.00 tot 15.30 uur. Het spreekuur is volgens afspraak. Voor zover mogelijk, dient u hiervoor vóór 11.00uur te bellen.

Als u voor dezelfde dag een afspraak wilt maken, kunt u het beste voor 9.00uur bellen.

Een reguliere afspraak is 15 minuten, denkt u meer tijd nodig te hebben wilt u dit dan aangeven bij de assistente. Zij plant dan meer tijd voor u in.

Triage
Voor de inschatting van de ernst van uw klacht en een goede planning van het spreekuur zal de assistente u enkele vragen stellen, hiervoor vragen wij uw begrip en medewerking.

Met uw antwoord zal zij in vertrouwen omgaan, zij is evenals de huisarts gebonden aan het beroepsgeheim.

Telefonisch overleg
Voor telefonisch overleg kunt u een afspraak plannen met de assistentes.

Zij zullen ervoor zorgen dat u wordt teruggebeld door de huisarts.

Doktersassistentes
De assistentes hebben een eigen spreekuur. U kunt bij hen terecht voor onder andere bloeddruk meten, glucose meten, Hb meten, wonden verbinden, tapen, hechtingen verwijderen, oren uitspuiten, urineonderzoek, injecties etc.

Ongeval
Voor eerste hulp, brandwonden, hechtwonden, etc. kunt u meteen in de praktijk terecht. Probeert u wel van tevoren te bellen zodat er rekening kan worden gehouden met uw komst.

Wrattenspreekuur
Er is continue stikstof aanwezig. U kunt bij de assistentes een afspraak maken

Uitslagen
Uitslagen van aangevraagde onderzoeken kunt u bij de assistentes opvragen. Indien nodig kunnen zij een afspraak maken.

Urine’s
Uw ochtendurine kunt u ’s ochtends voor 10.00uur brengen voor onderzoek, u kunt dan diezelfde dag tussen 11.00-12.00uur bellen voor de uitslag.

 

Praktijkverpleegkundige somatiek (POH-S)
De POH-S werkt op maandag, woensdagochtend en donderdag volgens afspraak. Zij begeleidt mensen met chronische aandoeningen, zoals diabetes, verhoogde bloeddruk en afwijkingen in de vetstofwisseling.

 

Praktijkverpleegkundige GGZ (POH-GGZ)
De POH-GGZ (aanwezig op dinsdagmorgen en donderdag) en de huisarts werken samen bij het behandelen en begeleiden van mensen met psychische en (psycho) sociale klachten.